Επίσημη αντίδραση από τον Κυριάκο για τις διαμαρτυρίες του ΑΠΟΕΛ

Επίσημη αντίδραση από τον Κυριάκο για τις διαμαρτυρίες του ΑΠΟΕΛ Επίσημη αντίδραση από τον Κυριάκο για τις διαμαρτυρίες του ΑΠΟΕΛ

Αδικαιολόγητες φωνές για τη διαιτησία είχαμε από τον ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας μας να μην αφήνει ασχολίαστα όσα λέγονται από την ομάδα της Λευκωσίας που προσπαθεί έντεχνα ρίξει στάχτη στα μάτια.


Αναλυτικά όσα είπε στο kerkida:


«Χωρίς να θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με το ΑΠΟΕΛ δεν μπορούμε να αντιληφθούμε από που πηγάζει ότι υπήρξε ξεκάθαρη παράβαση πέναλτι, ειδικά από την στιγμή που μετά από τόσες επαναληπτικές προβολές δεν φαίνεται να υπάρχει χέρι. Όπως επίσης δεν μπορώ να αντιληφθώ τι σημαίνει το «ίσως» και το «πιθανότερο» που γράφεται σε κάποια ΜΜΕ για τη συγκεκριμένη φάση.

Στην συγκεκριμένη φάση επαναλαμβάνω δεν φαίνεται να υπάρχει χέρι και σωστά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί. Το λάθος που έγινε σήμερα από το διαιτητή ήταν η ξεκάθαρη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αποστολάκη στο πρώτο μέρος που δε δόθηκε και ανάγκασε τον προπονητή του να τον αποσύρει αμέσως μετά».








622