Γρηγορότερος από όλους ο Σωφρόνης!

Γρηγορότερος από όλους ο Σωφρόνης! Γρηγορότερος από όλους ο Σωφρόνης!

Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, από τότε που η ΑΕΚ άλλαξε επίπεδο, ολοκλήρωσε τις χειμερινές της μεταγραφές στα μέσα Ιανουαρίου, πραγματοποιώντας μάλιστα και τις τέσσερεις κινήσεις που εδικαιούτο.


Εφέτος, τελείωσε τον προγραμματισμό νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, από τον Ιανουάριο του 2015 κι έπειτα. Ο Ζόελ Μολ αποτέλεσε την τελευταία κίνηση κι ανακοινώθηκε στις 15 Ιανουαρίου. Ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν υλοποίησε την τελευταία της μεταγραφή στα μέσα του μήνα. Ιδού παρακάτω αναλυτικά οι τελευταίες της κινήσεις (αλλά κι όλες μαζί) στις τελευταίες επτά χειμερινές μεταγραφικές περιόδους:


* Ιανουάριος 2015: Στις 31 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ο Βέλγος αμυντικός Κέβιν Ατέμπα, ο οποίος πέρασε και δεν ακούμπησε. Το καλοκαίρι αποχώρησε. Προηγήθηκε η απόκτηση των Μοντέιρο και Μιντίκκη.

* Ιανουάριος 2016: Η τελευταία της κίνηση τότε παραμένει η καλύτερη της μεταγραφή έως τώρα. Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 25 του μήνα. Προηγήθηκαν οι Ρόσα και Μοϊσόφ.

* Ιανουάριος 2017: Ο Νέστορας Μυτίδης αποτέλεσε τότε την τελευταία μεταγραφή, στις 31 Ιανουαρίου. Μια μέρα προηγουμένως ανακοινώθηκε ο Φλοριάν και προηγουμένως οι Χέφελ και Μαλόκου. Εδώ να πούμε ότι αποκτήθηκε Φεβρουάριο μήνα ο Χουάν Πάμπλο, για να αντικαταστήσει τον τραυματία Μίνιο, κάτι που επιτρεπόταν βάσει κανονισμού.

* Ιανουάριος 2018: Η πιο… φτωχή, σε αριθμό πάντοτε, χειμερινή μεταγραφική περίοδος της ΑΕΚ. Απέκτησε μόνο τον Απόστολο Γιάννου, ο οποίος ανακοινώθηκε στις 24 του μήνα.

* Ιανουάριος 2019: Τρεις μεταγραφές έκανε η ΑΕΚ πρόπερσι τον χειμώνα. Τελευταία ήταν ο Τζέφρεν στις 21 του μήνα, προηγήθηκαν οι Σάστρε και Ακίνο.

* Ιανουάριος 2020: Την προτελευταία μέρα των μεταγραφών, στις 30 Ιανουαρίου δηλαδή, ανακοινώθηκαν οι Ναράνχο και Γκολομπάρτ, που ακολούθησαν την απόκτηση των Άμπραχαμ και Φερνάντεζ.

* Ιανουάριος 2021: Ο Μολ ήταν η τελευταία της μεταγραφή, με το επίσημο φιρμάνι να βγαίνει στις 15 Ιανουαρίου. Προηγήθηκαν οι Χάουγκεν, Σούτερντεν και Λαφράνς.

Balla.com.cy
394