Ένα εφιάλτη έζησε πρώην γυμναστής μας…

Ένα εφιάλτη έζησε πρώην γυμναστής μας… Ένα εφιάλτη έζησε πρώην γυμναστής μας…

Ο Χαβιέρ Γκονζάλεζ (Τσάβι για πολλούς) ο οποίος πέρασε το 2019 (με Ιδιάκεθ) από την ομάδα μας βίωσε δύσκολες στιγμές στην Ινδία η οποία έχει πληγεί σε τεράστιο βαθμό από την πανδημία του κορωνοϊου.


Ο Γκονζάλεζ βρισκόταν στην Γκόα, δυτικά της Ινδίας και την Τετάρτη έλαβε ένα τηλεφώνημα που τον προέτρεπε να τρέξει και να συσκευάσει τις τσάντες του για να πάρει την τελευταία πτήση από το Δελχί προς την Ευρώπη. «Έπρεπε να επιστρέψω άμεσα», αναφέρει σε δηλώσεις του.


Ο Γκξονζάλεζ έπρεπε να εγκαταλείψει επειγόντως την χώρα μαζί με άλλους έξι Ισπανούς της ομάδας. Ταξίδεψαν όλοι μαζί για το Παρίσι.

«Έπρεπε να παίξουμε αυτήν την Πέμπτη - στην πραγματικότητα το παιχνίδι έγινε - ο τελευταίος αγώνας του Ασιατικού Champions League. Πολλές χώρες άρχισαν να σταματούν να «πετούν», μας κάλεσαν να φύγουμε γιατί η Ινδία θα έκλεινε τα αεροδρόμια», ανέφερε από το σπίτι του στο Βαγιαδολίδ.

«Πετάξαμε από τη Γκόα στο Δελχί, από εκεί στο Παρίσι και από το Παρίσι στη Μαδρίτη. Ο σύλλογος αναζήτησε τα πάντα για εμάς και ήταν εκπληκτικοί μαζί μας. Στην περίπτωσή μας είχα κάνει PCR πριν από μια μέρα, αλλά προτίμησα να κάνω ένα άλλο μόλις έφτασα. Θα περιοριστώ μια εβδομάδα πριν δω κάποιον και θα κάνω άλλη δοκιμή τη Δευτέρα ή την Τρίτη».
382