Το αντίο του Τόνιο με περηφάνια και εμπόδια!

Το αντίο του Τόνιο με περηφάνια και εμπόδια! Το αντίο του Τόνιο με περηφάνια και εμπόδια!

Ανάρτηση από τον Τόνιο, με την οποία αποχαιρετά την ομάδα μας... 


"Τέλος!!! Μια άλλη σεζόν που τελειώνει με 10 παιχνίδια και 7 clean sheets, σίγουρα η χειρότερη που θυμάμαι ως επαγγελματίας. Ένας χρόνος που ξεκίνησε άσχημα από την αρχή και συνεχίστηκε μέχρι το τέλος, υπήρχαν πολλά εμπόδια που μου έβαλαν... σε μια ομάδα που ένιωσα βαθιά μέσα μου, αλλά τελικά νιώθω απελευθερωμένος από τα πάντα και τώρα νιώθω ελεύθερος και χαρούμενος.


Σήμερα, 7 Μαΐου 2021, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτή την ομάδα και όλους τους ανθρώπους της. Έχουν περάσει 3 χρόνια από την επιστροφή μου και έχουν συμβεί πολλά πράγματα, τόσο καλά όσο και κακά.

Αλλά πάνω απ 'όλα, είμαι πολύ περήφανος για αυτά που έχουμε επιτύχει ως ομάδα αυτή τη φορά: 2η θέση στο πρωτάθλημα, μπήκαμε στους ομίλους UEFA και 1 Super Cup. Αλλά πάνω απ 'όλα, έχουμε πάντα αγωνιζόμασταν για την κορυφή.

Ήταν 2 από τα 3 υπέροχα χρόνια για μένα, την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Η αλήθεια είναι ότι έχω ερωτευτεί την Κύπρο γιατί αυτή τη φορά έχω γνωρίσει ανθρώπους που ήδη θεωρώ φίλους. Η Κύπρος και ο λαός της θα είναι πάντα στην καρδιά μου

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που εργάζεται για το σύλλογο, για τη θεραπεία που έλαβε από αυτούς και για την υποστήριξη που μου έδιναν πάντα κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Λάρνακα.

Χάρις στους προπονητές που είχα και σε όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους έχω περάσει ώρες και ώρες στα αποδυτήρια, στα ξενοδοχεία... Χάρις στο ιατρικό προσωπικό, στους προπονητές φυσικής κατάστασης, γιατί όλοι με φρόντιζαν όπως τον γιο τους , ήταν πάντα στη διάθεσή μου!

Και τέλος, ευχαριστώ τους πραγματικούς οπαδούς!!! Πάντα ένιωθα πολύ αγάπη και υποστήριξη από εσάς.

Έχω αφήσει όλα όσα είχα στο γήπεδο για αυτή την ομάδα, για το σήμα, αλλά και για εσάς. Ήταν υπερηφάνεια που έπαιζα για σένα. Ελπίζω να ήταν τόσο ευχάριστο για εσάς, όσο για μένα που σας είχα μαζί μου.

Τα λέμε σύντομα, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!! Τ.Ρ 25".
454