Το επικρατέστερο σενάριο για την πρώτη μας προπόνηση!

Το επικρατέστερο σενάριο για την πρώτη μας προπόνηση! Το επικρατέστερο σενάριο για την πρώτη μας προπόνηση!

Προ ημερών η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ και για την πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 5/7.


Και επειδή αρκετοί φίλοι των κιτρινοπρασίνων ρωτούν αν στις 5 Ιουλίου θα είναι και η επίσημη πρώτη όπου θα γίνει ο Αγιασμός και θα βρεθούν εκεί οι οπαδοί το SPORTIME ξεκαθαρίζει τι ισχύει αυτή τη στιγμή πάνω σε αυτό το κομμάτι.


Πιο συγκεκριμένα, δεν έχει παρθεί ακόμη απόφαση από τη διοίκηση αν στις 5/7 θα λάβει χώρα η πρώτη επίσημη. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να γίνει αυτό πριν φύγει η ομάδα για την Πολωνία (19/7).

Τώρα αν θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου ή λίγες μέρες μετά κανείς δεν ξέρει αφού η οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μετά από δύο χρόνια οι πύλες θα ανοίξουν στην επίσημη πρώτη, τα μεταγραφικά αποκτήματα είναι αρκετά και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τους δει από κοντά και να τους εμψυχώσει.

Εντός των ημερών αναμένεται η οριστικοποίηση της ημερομηνίας της πρώτης επίσημης που δεν πρέπει να την μπερδεύουμε με την… γενικά πρώτη προπόνηση που είναι ορισμένη για τις 5 του ερχόμενου μήνα.

Sportime.com.cy
446