Οι μόνοι δυο του Καταλά...

Οι μόνοι δυο του Καταλά... Οι μόνοι δυο του Καταλά...

Δύο φιλικά προετοιμασίας έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα της ΑΕΚ, το πρώτο κόντρα στην Δόξα και το δεύτερο κόντρα στην Μπειτάρ Ιερουσαλήμ μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία αντίστοιχα.


Ο Καταλά, σε αυτά τα πρώτα φιλικά έχει δοκιμάσει πολλά, βλέπει, σημειώνει πληροφορίες για να πάρει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το φετινό του ρόστερ, εξίσου και η μοιρασιά λεπτών στους παίκτες του.


Μέχρι στιγμής τόσο με την Δόξα, όσο και με την ομάδα του Ισραήλ, ο Ισπανός κόουτς χρησιμοποίησε πολλούς ποδοσφαιριστές και για τους λάτρεις της στατιστικής, 26 διαφορετικούς παίκτες.

Οι δύο παίκτες της Λαρνακιώτικης ομάδας που έπαιξαν περισσότερο μέχρι στιγμής, είναι ο τερματοφύλακας Ρούμπεν Μαρτίνεθ και ο κεντρικός αμυντικός Κύπρος Χριστοφόρου.

Ρούμπεν Μαρτίνεθ: 135 λεπτά (45 λεπτά με Δόξα και 90 λεπτά κόντρα στην Μπειτάρ). Ο Ισπανός τερματοφύλακας, το τελευταίο διάστημα στην πρώην του ομάδα έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο χέρι και ο Καταλά θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής μέχρι να επιστρέψει πλήρως. Προορίζεται για βασικός κίπερ και θέλει να τον έχει έτοιμο μέχρι και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Κύπρος Χριστοφόρου: Αγωνίστηκε μέχρι στιγμής για 100 λεπτά (45 λεπτά κόντρα στην Δόξα και 55 κόντρα στην Μπειτάρ). Ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός, μπήκε χθες στον αγωνιστικό χώρο στο 35ο λεπτό, παίρνοντας την θέση του τραυματία Τρουγιόλς. Φαίνεται πως τον εμπιστεύεται ο Καταλά. Γνωρίζει τις ικανότητες του και προσπαθεί να τον ενσωματώσει στον τρόπο που θα αμύνεται η ΑΕΚ όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Αυτοί είναι οι δύο παίκτες με τα περισσότερα λεπτά μέχρι στιγμής, ενώ στα επόμενα φιλικά ο Καταλά σιγά-σιγά θα καταλήγει στους εκλεκτούς του για την αρχική εντεκάδα, με λιγότεροΓιαυς πειραματισμούς. Αρχή είναι τώρα και είναι πέρα για πέρα λογικό να δοκιμάζει πολλά και διάφορα πράγματα.

Πηγή: kerkida
649