Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ένας λόγος παραπάνω να πάμε γήπεδο

Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ένας λόγος παραπάνω να πάμε γήπεδο Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ένας λόγος παραπάνω να πάμε γήπεδο

Τοπικό ντέρμπι με την Αλκή για την ομάδα μας η οποία θα αντιμετωπίσει στις 19:00 εκτός έδρας με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση που θα μας στείλει στην επόμενη φάση.


Το παιχνίδι δεν θα είναι τηλεοπτικό, έτσι είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθούμε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας και να στηρίξουν την προσπάθεια. Όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μπορούν να το κάνουν από τα ταμεία του γηπέδου.


Η σχετική ενημέρωση:

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική κεντρική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους στους χώρους στάθμευσης περιμετρικά του γηπέδου.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 10 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 5 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

Με βάση το διάταγμα του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 30/07/21 η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες επιτρέπεται σε άτομα τα οποία:
1. Έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα
2. Έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες από την ημερομηνία εμβολιασμού.
3. Άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.
4. Άτομα ηλικίας 12-15 ετών, τα οποία προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
5. Άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω, τα οποία δεν δύναται να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση, καθώς και αρνητικό πιστοποιητικό PCR ή rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.

Για την είσοδο στο γήπεδο είναι απαραίτητη η επίδειξη Safe Pass. Η χρήση προστατευτικής μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για τις μετακινήσεις εντός σταδίου».

 
181