Ανακοινώθηκαν τρεις μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις (photos)

Ανακοινώθηκαν τρεις μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις (photos) Ανακοινώθηκαν τρεις μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις (photos)

Η ΑΕΚ FUTSAL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Κύπριους φουτσαλιστές Παναγιώτη Σκαρπάρη (28/04/1992), Ανδρέα Ανδρέου (11/03/1988) και με τον τερματοφύλακα Μάριο Χριστοφόρου (13/04/1994) για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19.    


Ο Σκαρπάρης κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, πετυχαίνοντας σε 20 συμμετοχές 12 τέρματα. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 αγωνιζόταν με την ομάδα της Ομόνοιας - Αραράτ είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Αντρών Κύπρου.    


Ο Ανδρέου κατά την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας του ΘΟΪ Λακατάμιας και σε 13 συμμετοχές σκόραρε 2 φορές.

Ο Χριστοφόρου που αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα, προέρχεται και αυτός από την ομάδα του ΘΟΪ και κατά την περσινή χρονιά συμπλήρωσε 13 συμμετοχές, παλαιότερα αγωνιζόταν στην ομάδα του Εθνικού Λατσιών.

Σε μια άλλη εξέλιξη, παρελθόν από την ομάδα μας αποτελούν ο τερματοφύλακας Μιχάλης Καδής και οι φουτσαλιστές Alexei Muntean και Χρίστος Χριστοδούλου.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία.

 

 
357