Το παρολίγο σοκ εξελίχθηκε σε ευρεία νίκη

Το παρολίγο σοκ εξελίχθηκε σε ευρεία νίκη Το παρολίγο σοκ εξελίχθηκε σε ευρεία νίκη

Αν και δυσκολεύτηκε ψες βράδυ η ομάδα μας, εντούτοις κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης ΑΜΕΚ και να κερδίσει με 6-3 ανεβαίνοντας κι' άλλο βαθμολογικά.


Το σκόρ άνοιξε νωρίς ο Λέο Φεϊτόζα με όμορφο διαγώνιο σουτ που κόντραρε στον Σωκράτους. Το 2-0 για την ΑΕΚ έκανε στο 13΄ ο Γιώργος Τουμαζής με όμορφο τελείωμα.


Ο Τούμα εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Λέο πέτυχε στο 20΄το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα μας, στέλνοντας τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0 για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε κάπως μουδιασμένα με την ΑΜΕΚ καταφέρνει να μειώσει το σκορ με τον Σωκράτους στο 23' δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα.

Η ομάδα μας στην συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών με τον τερματοφύλακα της ΑΜΕΚ Χρίστο Κωνσταντίνου να κάνει εξαιρετικές αποκρούσεις κρατώντας έτσι ζωντανή την ομάδα της ΑΜΕΚ.

Και αφού δεν έγινε το 4-1, η ΑΜΕΚ στις δύο ουσιαστικά τελικές της προσπάθειες κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 μόλις 4' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τέρματα των Σωκράτους και Στεργιόπουλου.

Στην συνέχεια η ομάδα μας ρίσκαρε αγωνιζόμενη με flying goalkeeper και βρήκε τελικά την λύτρωση με τον Μπρούνο Γκόμες να σκοράρει στο 39' και να κάνει το 4-3.

Η ομάδα της ΑΜΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει αγωνιζόμενη με flying goalkeeper με την ομάδα μας να αντιδρά σωστά και με τους Λακούφη και Τουμαζή να πετυχαίνουν ακόμη δύο τέρματα για το τελικό 6-3

ΑΕΚ Λάρνακας:(Κ. Πολυβίου), Μ.Χριστοφόρου, Ν.Λακούφης. Λ.Μπόρτζες, Λ.Φεϊτόζα, Μ.Γκόμες.

Γ. Τουμαζής, Λ.Βασιλείου, Κ.Κίτας, Γ.Χριστοφή, Γ.Βακχος
212