Ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν στο τμήμα φούτσαλ

Ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν στο τμήμα φούτσαλ Ποιοι έμειναν, ποιοι έφυγαν και ποιοι ήρθαν στο τμήμα φούτσαλ

Το τμήμα φούτσαλ της ΑΕΚ θα είναι αρκετά διαφοροποιημένο στη νέα σεζόν. Αρχικά να αναφέρουμε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Πλατή ο οποίος θα συνεχίσει να ηγείται του τεχνικού επιτελείου της ομάδας για ακόμη ένα χρόνο. Στο πλευρό του παραμένει ως βοηθός προπονητής και προπονητής τερματοφυλάκων ο στενός του συνεργάτης Γιάννος Παφίτης.


Από εκεί και πέρα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους όπως έγινε γνωστό ο Νεόφυτος Λακούφης, ο τερματοφύλακας Γιώργος Χριστοφή και ο αρχηγός Λάμπρος Βασιλείου έπειτα από τρία χρόνια


Ανανέωσε ο διεθνής Παναγιώτης Σκαρπάτης ο οποίος κατά την περσινή περίοδο είχε εξαιρετική παρουσία (21 συμμετοχές σκόραρε 13 φορές) και ο Παναγιώτης Κίτας, ενώ η ευχάριστη είδηση αφορά στον Βραζιλιάνο περσινό πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ Μπρούνο Γκόμες, ο οποίος αν και αρχικά αποφάσισε να αποχωρήσει, λίγο καιρό αργότερα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο.

Πέραν από τους Βραζιλιάνους Πιμπόλιο και Μορέιρα, αποκτήθηκε επίσης ο διεθνής Κύπριος φουτσαλιστής Νίκος Χατζηγεωργίου, ο οποίος κατά την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΛ, ο επίσης διεθνής Κύπριος τερματοφύλακας Χρίστος Κωνσταντίνου, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΜΕΚ (και παλαιότερα σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ) και ο νεαρός Κύπριος τερματοφύλακα Ανδρέας Μαλαός, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή: Goal
306