Κάλεσμα για στήριξη! Με 20 ευρώ παίρνεις διαρκείας...(βίντεο)

Κάλεσμα για στήριξη! Με 20 ευρώ παίρνεις διαρκείας...(βίντεο) Κάλεσμα για στήριξη! Με 20 ευρώ παίρνεις διαρκείας...(βίντεο)

Η ΑΕΚ μεγαλώνει και μεγαλώνει παντού!  


Με μόνο €20 εξασφαλίζεις θέση στο «Κίτιον» και γίνεσαι και εσύ κομμάτι της μεγάλης προσπάθειας της ομάδας μας στο Futsal στον δρόμο προς τις επιτυχίες.


Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-2020 περιλαμβάνουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο (εξαιρουμένων των τελικών των πλει- οφ του πρωταθλήματος και τον τελικό του κυπέλλου).

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραγγείλουν τις κάρτες τους και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της επίσημης μας σελίδας στο Facebook ακολουθώντας απλά και εύκολα βήματα!!

Επίσης τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται από αύριο (12/9) στο καφέ 4Friends (Νικηφώρου Φωκά 5) στις ώρες λειτουργίας του, καθώς και δια μέσω όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του τμήματος Futsal.

«Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ»  

*Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες πατήστε το κουμπί shop now ψηλά δεξιά στην σελίδα μας και ακολούθως επιλέξτε το προϊόν ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ, αυτόματα θα σας δωθεί η επιλογή message και στο πεδίο που θα ανοίξει απλά γράφετε την ποσότητα που θέλετε και το τηλέφωνο σας για να διευθετηθεί η παράδοση (θα ακολουθήσει ανάρτηση που θα επεξηγεί με περισσότερη λεπτομέρεια).  
391