Ο Τσάβι Ρόκα αποκλειστικά στο aek24 για την ΑΕΚ, το νέο του ρόλο και τον κόσμο μας

Ο Τσάβι Ρόκα αποκλειστικά στο aek24 για την ΑΕΚ, το νέο του ρόλο και τον κόσμο μας Ο Τσάβι Ρόκα αποκλειστικά στο aek24 για την ΑΕΚ, το νέο του ρόλο και τον κόσμο μας

Για πρώτη φορά μετά και την αποχώρηση του από την ομάδα μας ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε στην Κύπρο. Παρακολούθησε το ματς με την Λουντογκόρετς και θα δει σήμερα και την αναμέτρηση με την Ανόρθωση.


Την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Ισπανία, αφού πρώτα συναντηθεί με διάφορους μάνατζερ και ποδοσφαιριστές, μιας και πλέον έχει γυρίσει σελίδα και εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές.


Ο Τσάβι μίλησε αποκλειστικά στο aek24 για την παρουσία του στην Κύπρο, τα νέα σχέδια του, την ΑΕΚ και τον κόσμο μας.  

Διαβάστε την σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας παραχώρησε!

Επιστροφή στην Κύπρο μετά από μερικούς μήνες. Πως αισθάνεστε; Είναι η πρώτη φορά που επιστρέψατε μετά την αποχώρηση σας από την ΑΕΚ;
«Μετά που κερδίσαμε το κύπελλο, ναι είναι η πρώτη φορά που επιστρέφω. Είναι περίεργα τα συναισθήματα. Να είμαι στην Κύπρο και να μην δουλεύω στην ΑΕΚ και να το απολαμβάνω με τους ανθρώπους της. Είναι διάφορα τα συναισθήματα. Είχα την ευκαιρία να δω αρκετό κόσμο, να μου έρθουν μνήμες και να απολαύσω την φιλοξενία της Κύπρου μιας και έχω συναντηθεί με αρκετό κόσμο».

Πλέον όπως ανέφερες σε δηλώσεις σου εκπροσωπείς ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα σε δούμε ξανά ως Τεχνικό Διευθυντή;
«Ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ. Τώρα νιώθω ότι χρειάζομαι κάτι διαφορετικό στη ζωή μου. Μελετώ και αναλύω ποια είναι η καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένεια μου. Έχω ξεκινήσει να συνεργάζομαι με κάποια ισπανικά γραφεία μάνατζερ. Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι ένας τύπος που πάντα θέλω να είμαι 100% σίγουρος πριν κάνω ένα καθοριστικό βήμα με ένα πρότζεκτ. Δουλεύω με πάθος και είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινώ κάτι καινούργιο στο ποδόσφαιρο».

Ένας από τους λόγους που είστε στην Κύπρο είναι για να δείτε κάποιους ποδοσφαιριστές και να μιλήσετε μαζί τους;
«Ναι, θέλω να βελτιώνω το αρχείο μου, το δίκτυο μου και πάντα είναι καλό να βλέπεις ποδοσφαιριστές, να παρακολουθείς το πρωτάθλημα. Είναι διαφορετικό να το βλέπεις από κοντά, παρά μόνο από το Wyscout που προσφέρει τα παιχνίδια. Δεν είναι το ίδιο. Μπορείς να δεις τους παίκτες τι ακριβώς κάνουν στο γήπεδο. Ένας από τους λόγους που ήρθα είναι και για να απολαύσω ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ. Αυτός ουσιαστικά είναι ο κύριος λόγος που έχω αποφασίσει να έρθω».

Έχεις δει την ΑΕΚ. Πιστεύεις η φετινή ΑΕΚ είναι καλύτερη σε σχέση με την περσινή;
«Δεν είμαι το σωστό πρόσωπο για να το απαντήσω. Μπορείτε να ρωτήσετε αρκετό κόσμο γι’ αυτό».

Μπορεί η ΑΕΚ να παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο;
«Όπως πάντα. Μπορώ να σου πω για τα προηγούμενα χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το τι πετύχαμε και τι χτίσαμε. Είμαι χαρούμενος που αυτή η ιδέα, η φιλοσοφία και το τι χτίσαμε συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο. Η ΑΕΚ αναπτύσσεται μέρα με τη μέρα και όσοι αποτέλεσαν μέρος αυτού του πλάνου πρέπει να είναι περήφανοι για ότι χτίσαμε και ο κόσμος να απολαύσει αυτές τις φανταστικές στιγμές».

Τι είναι αυτό που σου λένε οι φίλοι της ΑΕΚ όταν σε συναντούν;
«Είναι χαρούμενοι. Είναι ξεχωριστές στιγμές για μένα γιατί αναγνωρίζουν τη δουλειά μου που έκανα στα χρόνια που ήμουν στην ΑΕΚ. Θέλουν να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες, κάποιες selfie, με προσκαλούν να με κεράσουν έναν καφέ. Νιώθω λίγο άσχημα γιατί δεν μπορώ να είμαι με όλους. Σίγουρα θα έρθω ξανά στο μέλλον με την οικογένεια μου για να ξοδέψω χρόνο με κάποιους φίλους και όχι μόνο».

 
1825