Τέτε στο aek24: «Ο Καταλά θα είναι ένας φανταστικός προπονητής»

Τέτε στο aek24: «Ο Καταλά θα είναι ένας φανταστικός προπονητής» Τέτε στο aek24: «Ο Καταλά θα είναι ένας φανταστικός προπονητής»

Πρόσφατα ανακοίνωσε την απόφαση του να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να στραφεί σε άλλα μονοπάτια η καριέρα του. Όχι βέβαια μακριά από το ποδόσφαιρο μιας και λατρεύει ότι έχει να κάνει με την μπάλα.


Ο λόγος για τον Τέτε, ένα ποδοσφαιριστή που ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες στην ομάδα μας και κατάφερε να γράψει τη δική του ιστορία και να αγαπηθεί όσο λίγοι από τον κόσμο.


Το aek24 επικοινώνησε με τον πρώην παίκτη μας και μας μίλησε για την απόφαση του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, την ΑΕΚ μας και φυσικά για τον Καταλά αλλά και τον Ρόκα.

Πως και αποφάσισες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο;
«Επειδή μετά τον κορωνοϊό που πέρασα άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά σωματικά, είχα και πολλούς τραυματισμούς και ήρθε η ώρα να κάνω ένα βήμα στο πλάι και να ξεκινήσω να σκέφτομαι το μέλλον, πάντα κοντά στο ποδόσφαιρο».

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σε δούμε προπονητή ή τεχνικό διευθυντή;
«Δεν μου αρέσει η προπονητική, αλλά κοντά στον Τεχνικό Διευθυντή μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Έχω μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα και ταυτόχρονα κάνω βήματα για ατζέντης ποδοσφαιριστών, έτσι θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Μετά από πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής ποια ήταν η καλύτερη σου στιγμή;
«Πιστεύω τα τελευταία χρόνια στη Σεγκούντα Α΄ και στην Κύπρο. Λιγότερο βέβαια την τελευταία χρονιά, όπου όλη η ομάδα ήταν πίσω από το δικό της επίπεδο και αισθάνθηκα ότι αυτή η ομάδα χρειαζόταν μία αλλαγή».

Οι φίλοι της ομάδας μας σε σέβονται. Τι μήνυμα θα ήθελες να τους στείλεις;
«Τους αγαπώ πολύ, θα έρθω σύντομα στην Αρένα να δω κάποιο παιχνίδι και να το απολαύσω μαζί με όλους σας. Σας ευχαριστώ για όλα. Ήμουν πολύ χαρούμενος στην Λάρνακα και στον σύλλογο».

Κλείνοντας θα θέλαμε την άποψη σου για τον νέο μας προπονητή, τον Νταβίντ Καταλά και την επιστροφή Ρόκα. Μπορεί ο Καταλά να πετύχει χωρίς να έχει καθόλου εμπειρία;
«Ο Νταβίντ Καταλά είναι ένα εκπληκτικό άτομο. Ξέρει την ομάδα, ξέρει την ιστορία της ΑΕΚ, ξέρει το κυπριακό πρωτάθλημα, ξέρει τα πάντα γύρω από την ομάδα, έτσι θα είναι ένας φανταστικός προπονητής και δεν έχω αμφιβολία γι’ αυτό. Ο Τσάβι Ρόκα είναι πολύ έξυπνος και ισχύουν τα ίδια περίπου με τον Καταλά. Γνωρίζει πολύ καλά ποιοι παίκτες μπορεί να ενδιαφέρονται να παίξουν στην ΑΕΚ. Νομίζω σε δυο χρόνια θα δούμε την ΑΕΚ στις τοπ 3 ομάδες της Κύπρου ξανά. Το ελπίζω!».
281