«Ασπίδα» σε Μουρίγιο...

«Ασπίδα» σε Μουρίγιο... «Ασπίδα» σε Μουρίγιο...

Ένας άνθρωπος που δέχεται τα πυρά του κόσμου καθημερινά για τον προγραμματισμό του καλοκαιριού είναι ο Άντερ Μουρίγιο.


Ο κόουτς όμως ύψωσε «ασπίδα» προστασίας μιας και όταν κλήθηκε να απαντήσει τι θα έκανε τον Ιανουάριο αν ήταν ο ίδιος Τεχνικός Διευθυντής και αν θα έφερνε τέσσερις παίκτες, είπε:


«Συζητάμε τα πάντα με τον πρόεδρο και τον Άντερ. Σαν οικογένεια θα κάνουμε όλοι μαζί το καλύτερο για την ΑΕΚ. Αν πρέπει να υπογράψουμε τέσσερις παίκτες θα υπογράψουμε τέσσερις. Τρεις, δυο ή μία θα το κάνουμε για το καλό της ομάδας. Όσους πρέπει.

Ο Τεχνικός Διευθυντής δουλεύει 24 ώρες κάθε στιγμή κάθε μέρα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Το να πετυχαίνεις δεύτερη θέση τα πέντε τελευταία χρόνια και κύπελλο αξίζουμε περισσότερο σεβασμό. Διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος, πήραμε το κύπελλο και είχαμε πορεία στην Ευρώπη. Σίγουρα κάναμε λάθη και έκανα και εγώ λάθη. Με τον κ. Καραπατάκη η ομάδα μας βρίσκεται στα ψηλά. Είναι δύσκολη περίοδος και ξέρουμε πως θα επανέλθουμε. Αν δίνουμε τα πάντα κάθε μέρα και να προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια.

Εμπιστεύομαι όλους σε αυτή την ομάδα, ειδικά στις δύσκολες στιγμές. Ειλικρινά χρειαζόμαστε την υποστήριξη και τον σεβασμό κάποιων παιδιών που τερμάτισαν τέσσερις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια στη δεύτερη θέση. Ακόμη και με τα λάθη μας θα παλέψουμε μέχρι να βρούμε το δρόμο μας. Αυτό το υπόσχομαι», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός.
508