Ατάκες για Μολ, Νιλς, Χάουγκενς και Λαφράνς και ο… τραυματισμός

Ατάκες για Μολ, Νιλς, Χάουγκενς και Λαφράνς και ο… τραυματισμός Ατάκες για Μολ, Νιλς, Χάουγκενς και Λαφράνς και ο… τραυματισμός

Διαβάστε τις αναφορές που έκανε ο Σωφρόνης για τους νεοφερμένους μας ποδοσφαιριστές και το πρόβλημα με Χάουγκενς.


«Τον Μολ τον γνωρίζω πολύ καλά. Έχει περάσει δύσκολα μετά από το χτύπημα που δέχθηκε στη Λεμεσό. Αυτή την στιγμή είναι καλά και γι’ αυτό ήρθε στην ΑΕΚ. Να μας βοηθήσει, να μας δώσει λύσεις και αυτό έκανε με τη Δόξα. Είναι η δουλειά του και είναι σημαντικό να νιώθουν καλά οι ποδοσφαιριστές. Και ο Μολ και οι υπόλοιποι πρέπει να δώσουν το 100%.


Δεν πήρε αρκετό χρόνο ο Χάουγκενς. Έχει κάποια θέματα με μικροτραυματισμούς ο Χάουγκενς και θα τους ξεπεράσει και αυτούς. Είναι ποδοσφαιριστές που πρώτη φορά ήρθαν στο πρωτάθλημα μας, όπως ο Νιλς που στο πρώτο του παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλός αλλά με τη Δόξα ήταν αυτός που περιμένουμε με πολλά τρεξίματα. Το ίδιο περιμένουμε και από τον Χάουγκενς όταν θα είναι 100% έτοιμος για να μας δώσει το κάτι έξτρα.

Για τον Λαφράνς ξέρουμε ότι έχει αρκετά καλά στοιχεία. Και αυτός με τη σειρά του ήρθε για να δώσει λύσεις, όπως και ο Μολ. Έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Θέλουμε συνέχεια, θέλουμε η αμυντική λειτουργία της ομάδας να κρατά το μηδέν στην άμυνα για να παίρνουμε αποτελέσματα», ήταν οι σχετικές αναφορές του.

 
155