Κρασιάς: «Η παρουσία Κουμή ανέβασε την ψυχολογία»

Κρασιάς: «Η παρουσία Κουμή ανέβασε την ψυχολογία» Κρασιάς: «Η παρουσία Κουμή ανέβασε την ψυχολογία»

Φοβερό σασπένς πρόσφεραν οι φετινές διοργανώσεις ΟΠΑΠ Κυπέλλου Α Κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών.


Οι Μεγάλοι Τελικοί ΑΠΟΕΛ –Ομόνοια στους Άνδρες και Ανόρθωση – Τεχνοοικία ΑΕΚ στις Γυναίκες πρόσφεραν φοβερές συγκινήσεις και οι Κυπελλούχοι Ομόνοια και Τεχνοοικία ΑΕΚ κρίθηκαν μετά από συναρπαστικούς Τελικούς και κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.


Σημειώνεται ότι οι δυο διοργανώσεις πήραν άριστα οργανωτικά αφού όλα κύλησαν στην εντέλεια αποσπώντας τα εύσημα όλων.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς μιλώντας στην www.volleyball.org.cy απαντώντας στα ερωτήματά σχολίασε πρώτα για τον Τελικό Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας, ο κ. Κρασιάς είπε ότι «παρουσιάστηκε και εδώ το στοιχείο της έκπληξης αφού η πρωταθλήτρια Ανόρθωση που ήταν η πρωταθλήτρια και είχε νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Τεχνοοικία ΑΕΚ έχασε τον Τελικό, αφού στοίχισε η παρουσία της Μπτρατούνχινα με το πολύ καλό σέρβις.

Ωστόσο, η παρουσία του κόουτς Ιάκωβου Κουμή στην τεχνική ηγεσία της Τεχνοοικία ΑΕΚ άλλαξε τα δεδομένα στην ομάδα, ανέβασε την ψυχολογία και η ομάδα πήρε το Κύπελλο.

Για την παρουσία του κόσμου, ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ είπε ότι υπάρχει μια σταθερότητα στην παρουσία του κόσμου στα γήπεδα του βόλεϊ. Γενικότερα, ο κ. Κρασιάς είπε ότι στη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠΕ ενδέχεται να συζητηθεί το θέμα της μετακίνησης φιλάθλων και ευχήθηκε όπως διαμορφωθεί το ζήτημα με τις ταυτοποιήσεις ώστε να αυξηθεί η παρουσία του κόσμου.
531