Σπουδαία νίκη, ευχές και ευχαριστίες σε Απόλλωνα!

Σπουδαία νίκη, ευχές και ευχαριστίες σε Απόλλωνα! Σπουδαία νίκη, ευχές και ευχαριστίες σε Απόλλωνα!

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό η Ομάδα μας επικράτησε με 0-3 σετ (13-25, 18-25, 18-25) του Απόλλωνα Λεμεσού για την 4η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Γυναικών περιόδου 2018-2019.


Η Ομάδα μας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρή και πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του ψεσινού της αντιπάλου ο οποίος είχε 3 νίκες στις ισάριθμες προηγούμενες αγωνιστικές.


Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Δευτέρα 12/11 και ώρα 20:00 στο ΚΙΤΙΟΝ απέναντι στον Παφιακό για τη 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο αγώνας μας θα διεξαχθεί Δευτέρα και όχι Τρίτη λόγω μη διαθεσιμότητας του ΚΙΤΙΟΝ ενόψει του Ευρωπαικού αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ Λάρνακας την Τετάρτη 14/11 στο ΚΙΤΙΟΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς που ακολούθησαν την Ομάδα μας στη Λεμεσό.

Παράλληλα θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες προς το Δ.Σ. του Πετοσφαιρικού Απόλλωνα Λεμεσού για την άψογη φιλοξενία της αποστολής και των οπαδών της Ομάδας μας και να το διαβεβαιώσει ότι ανάλογη φιλοξενία θα παρέχει στον αγώνα του 2ου Γύρου στο ΚΙΤΙΟΝ. Επίσης να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Τέλος το Δ.Σ. του Τμήματος εύχεται κάθε επιτυχία στην Ποδοσφαιρική και Μπασκετική μας Ομαδάρα για τους Ευρωπαικούς τους Αγώνες σήμερα και αύριο !!!

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας: (Aleksandar Petrovic) Arielle Love, Ελένη Μοσφιλιώτη, Ελένη Καρακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Νάταλη Στυλιανού, Luisa Schirmer, Jovana Gogic, Πόλα Δημητρίου, 'Άντρη Ιορδάνους, Αιμιλία Δημητρίου, Κωνσταντίνα Ιωάννου, Ειρήνη Ιωάννου
188