Επιτυχημένη εκδήλωση! Ο αγώνας, τα δώρα από τον Άη Βασίλη, DJ και Bingo (photos)

Επιτυχημένη εκδήλωση! Ο αγώνας, τα δώρα από τον Άη Βασίλη, DJ και Bingo (photos) Επιτυχημένη εκδήλωση! Ο αγώνας, τα δώρα από τον Άη Βασίλη, DJ και Bingo (photos)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 η καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των Αναπτυξιακών Τμημάτων της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν παιδιά των Αναπτυξιακών μας Τμημάτών με τους γονείς τους καθώς και η Γυναικεία μας Ομάδα δίνοντας την ευκαιρία στις μικρές μας αθλήτριες να φωτογραφηθούν με τα πετοσφαιρικά τους ινδάλματα.   


Άξιο αναφοράς της όλης εκδήλωσης ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε γονείς των αθλητριών μας και τους Προπονητές των Αναπτυξιακών μας Τμήματων ο οποίος πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις και άφθονο γέλιο σε όλους τους παρευρισκομένους !!!


Ο Άης Βασίλης προσέφερε δωράκια σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους ενώ DJ με το ανεβάστικο του πρόγραμμα δημιούργησε πολύ ευδιάθετο κλίμα κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης.

Κατά τη διάρκεια της Εκδήλωσης επίσης κόπηκε η καθιερωμένη Βασιλόπιττα για τους Προπονητές όλων των Ομάδων μας (κερδισμένη η Προπονήτρια και Αθλήτρια της Ομάδας μας Ελένη Μοσφιλιώτη) ενώ διεξήχθη επίσης και Bingo με χρηματικά έπαθλα.

Το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες που προσέφεραν δώρα τα οποία κληρώθηκαν στην εκδήλωση η οποία είχε καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό με το ποσό που μαζεύτηκε να ανέρχεται σε 400 Ευρώ και το οποίο θα διατεθεί σε Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Πόλης μας.

 
 
177