Μας έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Μας έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Μας έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου

Το ντέρμπι Τεχνοοικία ΑΕΚ – Απόλλων και ο πολύ ενδιαφέρον αγώνας «Κorantina Homes» Παφιακός – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ξεχωρίζουν από τους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών που θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες στις 26 Μαρτίου και 02 Απριλίου 2019.   


Αναλυτικά, τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι: Αναγέννηση Δερύνειας – Robo Markets ΑΕΛ, Τεχνοοικία ΑΕΚ – Απόλλων, «Κorantina Homes» Παφιακός – Ολυμπιάδα Ν. και ΘΟΙ Αυγόρου – Ανόρθωση. Οι επαναληπτικοί της 02ης Απριλίου είναι: Robo Markets ΑΕΛ – Αναγέννηση Δερ., Aπόλλων – Τεχνοοικία ΑΕΚ, Ολυμπιάδα Ν. – «Korantina Homes» Παφιακός και Ανόρθωση – ΘΟΙ Αυγόρου.   


Η πρόκριση ενδέχεται να κριθεί σε δυο αγώνες και ίσως μέσω του χρυσού σετ.

Οι τέσσερεις ομάδες που θα προκύψουν θα αγωνιστούν σε φάϊναλ – φορ που θα διεξαχθεί στις 08-09 Απριλίου 2019 σε γήπεδο που θα οριστεί αργότερα.

Πολυνίκης του θεσμού είναι η ΑΕΛ με 27 κατακτήσεις με τελευταία το 2010-11. Τη σεζόν 2017-18 κατέκτησε το Κύπελλο η Τεχνοοικία ΑΕΚ ενώ την περίοδο 2013-2017 ο Απόλλων κατέκτησε τέσσερα σερί τρόπαια.

Πηγή: www.volleyball.org.cy
204