Πρεμιέρα με ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα (photo)

Πρεμιέρα με ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα (photo) Πρεμιέρα με ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα (photo)

Με το ντέρμπι ΑΕΚ Λάρνακας – Απόλλων αρχίζει το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020. Αυτός είναι ο αγώνας που ξεχωρίζει στην πρώτη αγωνιστική μετά την κλήρωση που έγινε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.


Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι ακόλουθες 7 ομάδες: ΑΕΛ Ανόρθωση, ΘΟΙ Αυγόρου, ΑΕΚ Λάρνακας, Απόλλων, Lemesos Volleyball και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

ΑΕΛ – ΘΟΙ Αυγόρου

ΑΕΚ – Λάρνακας – Απόλλων

Lemesos Volleyball – Ολυμπιάδα Ν.

Ρεπό θα έχει η Ανόρθωση

Οι επτά ομάδες θα δώσουν δυο αγώνες εντός – εκτός έδρας σε σύνολο 14 αγωνιστικών. Στη Β Φάση οι τέσσερεις πρώτες ομάδες μεταφέροντας τις ομάδες από την Α Φάση θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 5η, 6η και 7η θέση θα αγωνιστούν με στόχο τη σωτηρία. Η 7η ομάδα στην κατάταξη θα διεκδικήσει την παραμονή της σε διπλούς αγώνες με την 2η της Β Κατηγορίας. Οι αγώνες θα είναι διπλοί. Οι αγώνες θα γίνουν με τη μορφή Κυπέλλου και θα ισχύσει το χρυσό σετ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας από τη Β Κατηγορία και ο επαναληπτικός στην έδρα της ομάδας από την Α Κατηγορία.

Η Α’ μεταγραφική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2020. Η Β Μεταγραφική περίοδος αρχίζει την 1η Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται την 31η Ιανουαρίου. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο οι ομάδες δικαιούνται να αποκτήσουν ένα Κύπριο και ένα ξένο παίκτη.

Δείτε όλο το πρόγραμμα:
298