Παλέψαμε ένα σετ - Ήττα από τον Απόλλωνα

Παλέψαμε ένα σετ - Ήττα από τον Απόλλωνα Παλέψαμε ένα σετ - Ήττα από τον Απόλλωνα

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»:PropertyGallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΚ 3-0 (33-31, 25-12, 25-11)


Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε ο αγώνας της ημέρας Property Gallery Απόλλων – AEK για την 8η αγωνιστική, πρώτης του Β Γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών, αλλά στο τέλος ο Property Gallery Απόλλων «καθάρισε» εύκολα τον αγώνα. Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλο παιχνίδι με τις Λεμεσιανές να κερδίζουν μετά από 39’ αγώνα με 33-31. Στα επόμενα δυο σετ οι «γαλάζιες» ήταν αισθητά ανώτερες και τα κέρδισαν σε 44’. Μετά τη νίκη με 3-0 οι «αμαζόνες» βρίσκονται δυο πόντους πίσω από την κορυφή. Από την άλλη, η ΑΕΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο σετ, όμως δεν είχε διάρκεια μένοντας στην 5η θέση.


Το πρώτο σετ ήταν εντυπωσιακό και ντέρμπι.. από τα παλιά. Μετά από «μάχη» 39’ οι «γαλάζιες» κέρδισαν με 33-31 και προηγήθηκαν με 1-0 σετ.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτριες του Γ. Γιαπάνη ήταν καλύτερες και μετά το 10-08 αύξαναν συνεχώς τη διαφορά που έφθασε τα επίπεδα του 21-10 για να κερδίσει με 25-12 σε 23’ αυξάνοντας το σκορ σε  2-0  σετ.

Στο τρίτο σετ οι Λεμεσιανές προηγήθηκαν 09-03 ελέγχοντας ξανά τον αγώνα με τον κόουτς Γ. Γιαπάνη να βλέπει στον πάγκο του και να χρησιμοποιεί τις Συμεού, Simanovski, Χατζηλαμπρή και Ευσταθίου. Η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά ο Property Gallery Απόλλων αύξανε τη διαφορά για να επιβληθεί με 25-11 σε 21’ κερδίζονμτας με 3-0 σετ.

PropertyGallery ΑΠΟΛΛΩΝ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Ventura Lavruk, Ripnaya, Δ. Κωνσταντίνου, Ιορδάνους, Λάμπρου – Λίμπερο: Ζακχαίου. – Αλλαγές: Συμεού, Simanovski, Χατζηλαμπρή, Ευσταθίου.

AEK(Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ): Xατζηπέτρου, LeMay, Στυλιανού, Ulumberashvili, Χαραλάμπους, Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Αντωνίου, Iωάννου”.
133