Δράση για τις δίκες μας με Δικέφαλο!

Δράση για τις δίκες μας με Δικέφαλο! Δράση για τις δίκες μας με Δικέφαλο!

Με το παραδοσιακό ντέρμπι που είναι όμως πάρα πολύ σημαντικό ΑΕΛ – Ανορθώσεως να τραβά τα βλέμματα, τη μάχη στο Γέρι μεταξύ Δικεφάλου Γερίου – ΑΕΚ (ζωντανά από την Cablenet Sports 3 ΗD) και δυο αγώνες με φαβορί, την Ολυμπιάδα που φιλοξενεί την Lemesos Volleyball και τον Property Gallery Απόλλων που δοκιμάζεται στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου με τη Νέα Σαλαμίνα συνεχίζεται το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Οι αγώνες που αποτελούν την 9η αγωνιστική θα γίνουν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 με ώρα έναρξης τις 20:00.


«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: ΑΕΛ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ


Το ντέρμπι «λιονταρίνων» και «Κυρίων» έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός (15 η ΑΕΛ, 14 η Ανόρθωσις) και θέλουν να διασφαλίσουν την τετράδα.

Η ΑΕΛ προέρχεται από ήττα, αφού έχασε από την Ολυμπιάδα Ν. και στο γήπεδό της δεν επιδιώκει κάτι άλλο εκτός από το τρίποντο. Ο κόουτς Στ. Μασιάς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Η Ανόρθωσις μετρά δυο ήττες από Ολυμπιάδα και Property Gallery Απόλλων και δεν θέλει να τριτώσει το κακό απέναντι σε μια άλλη ομάδα της τετράδας. Πιθανή νίκη στη Λεμεσό θα δώσει τεράστια ώθηση στη «Μεγάλη Κυρία». Ο Σέρβος κόουτς Dragan Djordjevic θα καταστρώσει το πλάνο του στην προπόνηση της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου 2021.

Στον Α Γύρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η Ανόρθωσις κέρδισε στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» με 3-2 σετ.

ΓΥΜΝ. ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡ. – ΑΕΚ

Το παιχνίδι δεν αποκλείεται να κριθεί στις λεπτομέρειες με όλα τα αποτελέσματα πιθανά. Ο Δικέφαλος παίζει για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στη φυσική του έδρα και όπως έδειξε την προηγούμενη Τρίτη με τη Lemesos Volleyball αποκτά τεράστια δυναμική.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργίου με νέο τρίποντο κάνει άλμα στη βαθμολογία. Ο έμπειρος κόουτς θα ολοκληρώσει την προετοιμασία την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Η ΑΕΚ από την άλλη είναι πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ καλές μονάδες και πάει στο Γέρι για το τρίποντο. Πιθανή νίκη ίσως βοηθήσει τις Λαρνακείς να στοχεύουν και τετράδα. Η κόουτς Σοφία Τσαγγαρίδου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 σετ στο «ΚΙΤΙΟΝ».

«ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – LEMESOS VOLLEYBALL

Η Ολυμπιάδα είναι το φαβορί του αγώνα και καλείται να το επιβεβαιώσει. Οι πρωτοπόρες και αήττητες με 8-0 σερί ψάχνουν την 9η συνεχόμενη νίκη και μέσα στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» έχουν πάντα τον πρώτο λόγο.

Η Lemesos Volleyball είναι ουραγός και έχει τη πιο δύσκολη αποστολή. Οι «ροζ» θα προσπαθήσουν να είναι ανταγωνιστικές, αναμένοντας ότι η Στέλλα Ιωάννου και η Mirjana Komlenovic θα δέσουν ακόμα περισσότερο.

Η Ολυμπιάδα επικράτησε τη 2η αγωνιστική στο Λύκειο Πολεμιδιών με 0-3 σετ.

ΓΥΜΝ. ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Αγώνας «παγίδα» για τον Property Gallery Απόλλων όμως οι «γαλάζιες» έχουν τον πρώτο λόγο.

Η έξοδος στο «παλατάκι» της Νέας Σαλαμίνας είναι δύσκολη για τα κορίτσια του Γιάννη Γιαπάνη που θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα στο ντέρμπι ΑΕΛ – Ανόρθωσις. Εξάλλου, στον Α Γύρο η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

Η Νέα Σαλαμίνα μέσα στην έδρα της θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε τη 2η αγωνιστική απέναντι στις «γαλάζιες» και να κάνει τη ζημιά. Μέσα στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκες» είναι πολύ επικίνδυνες.

Τη 2η αγωνιστική ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ –ΑΡΕΝΑ» με 3-1 σετ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ( ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Ολυμπιάδα (8) 8-0 24-03 23
Property  Gallery Απόλλων (8)  6-2 20-07 19
ΑΕΛ (8)  5-3 17-11 15
Ανόρθωσις (8) 5-3  15-11 14
Νέα Σαλαμίνα (8)  3-5  15-20 09
ΑΕΚ (8)  3-5  11-18 09
Δικέφαλος Γερ. (8)  2-6  09-21 06
Lemesos Volleyball   (8)  00-08 04-24 01
172