Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα

Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο Ολυμπιάδα

Η Ολυμπιάδα συνεχίζει την αψεγάδιαστη πορεία της στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Στο πλαίσιο ης 10ης αγωνιστικής και στον τελευταίο αγώνα πριν από τα Χριστούγεννα κέρδισε στο «ΚΙΤΙΟΝ» την ΑΕΚ με 0-3 σετ σε 67’’. Χαρακτηριστικά και τα τρία σετ η ομάδα του Γ. Νικολάκη τα κέρδισε 14-25.


Η ΑΕΚ αγωνίστηκε με δυο ξένες μετά τη λύση της συνεργασίας με τη Yana Shevchuk αλλά προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική. Η ομάδα της Λάρνακας μετά την 10η αγωνιστική είναι στην 6η θέση ισόβαθμη με Νέα Σαλαμίνα και Δικέφαλο.


Η Ολυμπιάδα μπήκε από την αρχή δυνατά στο πρώτο σετ και αύξανε συνεχώς τη διαφορά για να επικρατήσει 14-25 σε 20’ και να προηγηθεί 0-1 σετ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε στο δεύτερο σετ να κάνει το παιχνίδι της και προηγήθηκε 10-08. Η Ολυμπιάδα ωστόσο ανέβηκε, έλεγξε απόλυτα το σετ και κέρδισε με 14-25 σε 22’ γράφοντας το 0-2 σετ.

Η Ολυμπιάδα έκανε δυνατό μπάσιμο στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 03-11. H προσφυγική ομάδα διαμόρφωσε το 10-18. Η ομάδα του Γ. Νικολάκη ξέφυγε με +10 με τον Ελλαδίτη κόουτς να δοκιμάζει παίκτριες και σχήματα. Η Ολυμπιάδα τέλειωσε και το τρίτο σετ με 14-25 σε 21’ και εξασφάλισε το 10ο τρίποντο.

«ΚΙΤΙΟΝ»:AEK – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 0-3 (14-25, 14-25, 14-25)

ΑΕΚ (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ):Χατζηπέτρου, Condotta, Λάρκου, Χαραλάμπους, Στυλιανού, Santana- Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές Αντωνίου, Τόφια.

OΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Γ. ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ):Λεωνίδου, Cudworth, Drodz, Mudritskaya, Hudima, Μανίταρου – Λίμπερο: Κούτα, Χριστοφόρου – Αλλαγές: Χαραλαμπίδου, Donchuk, Πέτρου.

Διαιτητές: Π. Σαράντης – Α. Ζορλής

Επόπτες: A. Σοφοκλέους –Α. Δημητρίου

Σημειωτές: Ε. Παπαχριστοφόρου – Ε. Παστελλή

Παρατηρητής Διαιτησίας: N. Eυγενίου

Παρατηρητής Αγώνα: Β. Γεωργίου

Φωτογραφία αρχείου
185